Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2018, 22:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Známy iluzionista sa v šialenej reality show bude snažiť zmanipulovať neznámu osobu, aby bola ochotná vraždiť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix sa púšťa do pomerne kontroverzného projektu.

Netflix je známy tým, že mu nie je cudzí žiadny žáner a má odvahu púšťať sa aj do projektov, ktoré by ostatné štúdiá možno odmietli. Jedným takým bude nepochybne aj šou Derren Brown: The Push.

Jej autorom je známy iluzionista Derren Brown, ktorý jej princíp vysvetlil nasledovne: „Otázka, ktorú si kladieme, je veľmi jednoduchá: Môže byť človek nátlakom okolia zmanipulovaný tak, aby spáchal vraždu?“

Áno, čítate dobre. V tomto "sociálnom experimente" sa bude skupina najatých osôb snažiť presvedčiť nič netušiacu osobu, že musí niekoho zabiť.

Podobná šou bola Brownom iniciovaná už v roku 2016. Vtedy sa jej terčom stal podnikateľ Chris Kingston. Toho sa snažili donútiť, aby zhodil človeka zo strechy, čo Kingston odmietol.

Ohlásenie projektu The Push vyvolalo pomerne veľkú vlnu kontroverzie a na twitteri sa objavilo niekoľko odsudzujúcich komentárov. Netflix nám The Push doručí 27. februára (únor) tohto roka. Čo na tento nápad hovoríte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia