Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2018 o 15:00
Čas čítania 0:00
Radka T.

Hrôzostrašné video z bratislavského Pentagonu: Policajti na náhodnej kontrole objavili narkomanov v zúfalom stave, špinu a striekačky

ZAUJÍMAVOSTI DROGY PENTAGON
Uložiť Uložené

Bašta narkomanov neostala pri náhodnej policajnej kontrole svojej povesti nič dlžná.

Bytovky na Stavbárskej ulici v Bratislave známe aj ako Pentagon sú pre mnohých obyvateľov hlavného mesta desivým strašiakom, ktorému sa radšej oblúkom vyhýbajú. Ako je totiž známe, okolo, ale i vnútri sa pohybuje viacero drogovo závislých ľudí. Striekačky, bordel, nadávky i hádky ostatným ľuďom znepríjemňujú život.

Bratislavský Pentagon nemá dobrú vizitku. Už roky je totiž baštou narkomanov, ktorí sa pri užívaní či zháňaní drog často nijak nesnažia skrývať. S tým však ruka v ruke idú neporiadok i hluk, čo znepríjemňuje život ostatným ľuďom, ktorí musia v týchto bytovkách žiť a znášať neprispôsobivých obyvateľov či návštevníkov. 

 

To, že práve nepovolaní návštevníci okupujú chodby bytoviek častejšie, ako by si ktokoľvek zo slušných nájomníkov želal, zachytilo aj video z jednej policajnej akcie. Vzniklo vďaka spolupráci ministerstva vnútra, Policajného zboru SR a reportérom denníka Nový Čas.

V už deviatej časti seriálu policajti natrafia pri náhodnej kontrole krátko pred desiatou hodinou večer na skupinku mužov, ktorí nemajú v bytovke čo robiť. Komunikáciu s mužmi zákona vedie hlavne jeden chlapík v značne zúboženom stave. Nemá doklady, a tak policajtom radšej ukazuje svoj hrudník či topánky. Priznáva im, že v Pentagone drogy nekupuje, pretože tam majú dosť zlý materiál. „A kde teraz chodíte?“ pýta sa policajt. „Voľakde, kde sa dá kúpiť najlepšie,“ odpovedá muž, vraj zo Záhoria. Spolu s kumpánmi sa mu podarilo dostať do vchodu aj napriek tomu, že je zabezpečený kamerovým systémom. Na otázku, ako sa vôbec dostanú cez dvere, odpovie, že čakajú, kým niekto vyjde.

Odporúčané
Dominika z OZ Odyseus: Dvojica vďaka našim testom na festivale objavila nebezpečnú prímes v extáze (Rozhovor) Dominika z OZ Odyseus: Dvojica vďaka našim testom na festivale objavila nebezpečnú prímes v extáze (Rozhovor) 20. júla 2024 o 12:30

V priloženom videu Nového Času si môžeš pozrieť, do akého stavu sa dostanú dostať ľudia závislí na drogách aj to, ako si nakoniec policajti poradili s mužmi, ktorý v bytovke nemali čo hľadať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia