Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2018 o 15:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ant-Man je gigantický a Wasp tancuje vo vzduchu na vrhacích nožoch. Debutový trailer pre Ant-Man 2 je plný skvostnej akcie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Páčila sa vám prvá časť? V tom prípade by ste mali dať šancu aj dvojke.

Scott Lang alias Ant-Man (Paul Rudd) sa po zážitkoch z Captain America: Civil War snaží vyrovnať so svojím životom, skĺbujúcim povinnosti superhrdinu a otca malej dcéry. A aby toho na Scotta nebolo málo, prenasledujú ho jednotky FBI

Na scéne sa však onedlho znova objavuje Hank Pym (Michael Douglas) a jeho dcéra Hope Van Dyne (Evangeline Lilly). Tá v druhej časti získa špeciálny kostým, vďaka ktorému bude môcť bojovať po boku samotného Ant-Mana. A debutový trailer nám napovedá, že jej to skutočne ide. Je viac než pravdepodobné, že udalosti z Ant-Man and the Wasp budú priamo predchádzať očakávanému Infinity War.

O réžiu filmu sa postaral Peyton Reed (Ant-Man či komédia Yes Man) a v snímke uvidíme hercov, ako Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas, Hannah-John Kamen, Lawrence Fishburne, Walton Goggins či Michael Peña. Premiéry druhej časti Ant-Mana sa dočkáme 6. júla (červenec) 2018. Ako sa vám pozdáva prvý trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia