Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2018, 16:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Smack pokrstil album Terapie v Brne. Plný klub a množstvo hostí sme si nemohli nechať ujsť

REFRESHER TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

So sériou Refresher Backstage pokračujeme aj v roku 2018, počas ktorého vám budeme prinášať reporty aj z množstva českých akcií.

Smackov posledný album síce vyšiel ešte v polovici minulého roka, no sériu krstov sa rozhodol zorganizovať až teraz. Počas zatiaľ poslednej soboty bola na pláne zastávka v Brne a keďže sme si sľúbili, že v tomto roku vám budeme prinášať Refresher Backstage primárne z českých miest, táto udalosť bola samozrejmosťou. 

Najzásadnejší zástupca grime štýlu v Československu má vo zvyku spolupracovať aj so zahraničnými menami a tie rovnako nemohli na krste chýbať. Okrem nich aj žilinský Tesla, ktorý prezradil, že podpora od fanúšikov po vydaní albumu Z.V.E.S.S. ho nakopla a chystá ďalší projekt.

Samozrejme, vyspovedali sme aj samotného hlavného aktéra a dozvieš sa napríklad aj to, kedy vyjde jeho ďalší track a kto na ňom bude hosťovať. 

Viac už ale v pokračovaní série, v rámci ktorej mapujeme miesta, kam sa zvyčajne nedostaneš. A do komentárov nám pokojne napíš, ktorú akciu by sme podľa teba nemali vynechať.

Domov
Zdieľať
Diskusia