Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018, 20:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

104-ročná babička verí, že diétna Cola je kľúčom k jej dlhovekosti. Starenka si svoj obľúbený nápoj nedokáže odpustiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Neobyčajný životný elixír staršej Američanky.

V médiách sa pravidelne objavujú príbehy starších ľudí, ktorých sa reportéri nikdy nezabudnú opýtať, čomu pripisujú svoju dlhovekosť. Väčšina ľudí nad 100 rokov bude tvrdiť, že klasickým jedlom svojich predkov alebo si každé ráno vypijú za pohárik domácej pálenky, ale 104-ročná starenka z amerického štátu Michigan neváhala a všetkým oznámila, že za jej dlhovekosť je zodpovedná diétna Cola.

Theresa Rowley v reportáži televízie WZZM vyrozprávala svoj príbeh o tom, ako prvýkrát ochutnala diétnu Colu a už ju nikdy nevedela prestať piť, pretože jej tak veľmi zachutila. Diétna Cola bola pritom na trh uvedená len v roku 1982, takže Theresa mala už 68 rokov v čase, keď ju mohla prvýkrát ochutnať, ale ani to jej nezabránilo, aby si ju zamilovala. Starenka ešte pravidelne chodieva na nákupy v strede týždňa a vždy sa domov, ktorý našla v špeciálnom zariadení pre seniorov, vracia s plnými taškami diétnej Coly.

Priznala sa dokonca aj k tomu, že v jej izbe sa povaľujú desiatky prázdnych plechoviek, a tak by si ich mala čo najskôr vrátiť, aby si za získané peniaze kúpila ďalšiu Colu. Roztomilá pani však ani sama nechcela veriť tomu, že sa dožila už 104 rokov a vraj mala dosť už pri svojich 100. narodeninách.

 


Domov
Zdieľať
Diskusia