Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. januára 2018, 14:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ a Matej Straka predstavujú vizuál k hitu Vyje*ala rešpekt. Novoročné prekvapenie pripomína ženám, ako sa nasledujúci rok nesprávať

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Jedna z najobľúbenejších skladieb z albumu Pancier dostáva videoklip.

Rok 2017 priniesol pravdepodobne rekordné množstvo singlov aj albumov, čo nás na jednej strane veľmi teší, na tej druhej však zároveň stavia do neľahkej pozície pri tvorbe rebríčkov. Všetko už však máme úspešne za sebou a s príchodom nového roka je čas otvoriť ďalšiu etapu, o čo sa postaral presne o polnoci Separ a Maťo Straka z Nerieš. Ich spoločná skladba Vyj*bala rešpekt z albumu Pancier totiž dostáva vizuálne spracovanie a symbolicky tak pripomína konkrétnej skupine žien, aké predsavzatie by si mohli do nasledujúcich 12 mesiacov dať. 

Už z prvých pár záberov je všetkým jasné, že o postprodukciu sa postaral STUBYSHIT a aj keď ide primárne o reprezent záležitosť, chalani sa vyhrali s rekvizitami a v konečnom dôsledku sa je na čo pozerať. Dosť bolo zbytočných slov, vychutnaj si novoročné prekvapenie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia