Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2017, 21:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Star Wars VIII podľa mnohých fanúšikov kompletne zdevastoval odkaz Jediov a legendárneho Lukea Skywalkera. Petíciou preto žiadajú nápravu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A ako to vidíte vy? Podpísali by ste či nie?

Pokiaľ už máte za sebou premietanie dlho očakávanej ôsmej časti Star Wars, určite viete, aký postoj vo filme zachovávala postava Lukea Skywalkera. Už v lete sme vás informovali o nespokojnosti Marka Hamilla s tým, že jeho postava je jednoducho markantne odlišná. Po zhliadnutí zatiaľ poslednej časti Hviezdnych vojen sme všetci pochopili, na čo Hamill celý čas narážal. Nasrdení fanúšikovia preto spísali petíciu, ktorou žiadajú satisfakčnú nápravu. Hlavnou podmienkou (zvyšné si môžete naštudovať tu) je vyňatie Star Wars: The Last Jedi z takzvaného canon-u.

Tým pádom by odkaz Lukea Skywalkera a jeho jasne dané, charakterové črty neboli narušené scenáristickým výtvorom z Epizódy VIII. Súhlasíte s touto petíciou alebo sa vám Lukeovo konanie pozdávalo? V každom prípade, šanca na vypočutie požiadaviek zo strany filmárov je prakticky nulová, a tak túto petíciu považujte skôr za vyjadrenie osobitného názoru úzkej skupiny fanúšikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia