Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2017, 22:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ian McKellen by si úlohu legendárneho Gandalfa rád zopakoval aj v seriáli zo sveta Pána Prsteňov. Zatiaľ však žiadnu ponuku nedostal

FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Prinesie nám Amazon naspäť starého dobrého Sira Iana McKellena? Viete si vôbec v role Gandalfa predstaviť niekoho iného?

Dohady o tom, či sa dočkáme seriálovej podoby príbehov z bájnej Stredozeme, sú už nejaký ten mesiac za nami. V súčasnej dobe len v tichosti vyčkávame na akúkoľvek potvrdenú informáciu, ktorá by nás k vysnívanému (i kritizovanému) projektu priblížila. Po pravde, zatiaľ toho veľa nevieme. Naposledy sme vám v exkluzívnom rozhovore s Johnom Rhys-Daviesom (hercom Gimliho) predstavili jeho negatívny názor k seriálu. Nádej, že by Gimliho predstaviteľ súhlasil s ponukou od Amazonu, humorne prirovnal k šanci, že priamo na mieste pred našimi dvoma redaktormi porodí dieťa. Sir Ian McKellen ale v tejto otázke nie je vôbec skeptický. Práve naopak.

Počas debaty v populárnej šou Grahama Nortona na otázku moderátora, čo by povedal na to, že sa nám v pripravovanom seriáli predstaví "iný Gandalf", herec reagoval nasledovne: „Čo myslíte tým "iný Gandalf"? Na ponuku som nepovedal áno, pretože žiadna neprišla. Ale naznačujete snáď, že si ho zahrá niekto iný? Gandalf má vyše 7000 rokov a ja ešte tak starý nie som." Z jeho úsmevnej odpovede teda možno jednoznačne vyvodiť, že v prípade ponuky od Amazonu by McKellen povedal jednoznačné áno. Ako sám hovorí, 78 rokov nie je zas tak veľa, a preto je do role obľúbeného čarodejníka stále viac než vhodný. Chceli by ste v seriáli iného herca? Alebo je pre vás McKellen tým jediným, pravým Gandalfom?

Domov
Zdieľať
Diskusia