Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 14:43
Čas čítania 0:00
Radka T.

Na Instagrame sa rozmohol nový trend. Ženy si líčia len polovicu tváre, aby ukázali, o čom je ozajstná krása

MÓDA INSTAGRAM MAKE-UP
Uložiť Uložené

Každá žena môže byť vďaka mejkapu krásna, ale skutočná krása sa vyvážiť šminkami nedá.

Správny mejkap dokáže zázraky a aj zo škaredého káčatka sa vďaka nemu môže stať oslňujúca kráska. Na Instragrame môžeš často sledovať, ako sa po pár ťahoch štetcom stane zo žien niekto úplne iný. Aspoň navonok. Mnohé sa nalíčené na seba ani nepodobajú. Aj preto sa na Instragrame rozmohol trend, kde si ženy nalíčia len polovicu tváre.

Polovicu tváre majú prekrytú mejkapom, nezabúdajú na správne kontúrovanie, umelé riasy a výrazný rúž. Druhá polovica tváre ostáva v prirodzenej podobe, bez štipky farbičiek. Instagram zaplavili fotografie, ktoré spája presne takýto koncept. Ženy na nich ukazujú, že vďaka mejkapu môže byť krásna každá z nás, lenže tá skutočná krása sa vyvážiť šminkami nedá.

Samozrejme, po zverejnení takýchto záberov ostáva všetko na followeroch, aby sa vyjadrili, aká podoba ženám naozaj pristane. A viacerí sa zhodnú na tom, že v mnohých prípadoch je tvár bez mejkapu sympatickejšia ako pod vrstvami šminiek.

 

Příspěvek sdílený Imma Düd (@irl_genji),

 

Příspěvek sdílel uživatel @madeira_blush,

Domov
Zdieľať
Diskusia