Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2017, 17:30
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Prostitútky sa rozhovorili o svojich prvých klientoch. Úsmevné zážitky ťa presvedčia, že táto práca má nevýhod viac než dosť

ZAUJÍMAVOSTI EROTICKÉ SLUŽBY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Aj ľahké ženy majú svoje limity, pokiaľ muža znesú.

Existuje množstvo neurčitostí, záhad a mýtov víriacich okolo toho, z čoho vlastne pozostáva život prostitútky. Aby však šírili osvetu, tak sa príslušníčky najstaršieho povolania rozhodli začať odpovedať na odvážnu otázku zadanú na obrovskom fóre Reddit, ktorá sa snažila zistiť, ako približne prebiehali ich stretnutia s úplne prvými klientami.

Prostitútky sa rozhovorili o svojich prvých klientoch. Úsmevné zážitky ťa presvedčia, že táto práca má nevýhod viac než dosť
Zdroj: pexels.com

Môj prvý bol mladý chalan a počúval metal. Spoznala som kapely hrajúce z jeho autorádia a začali sme sa prirodzene baviť o našej obľúbenej hudbe. Zistili sme, že máme rovnakých spoločných priateľov z vysokej školy a bol natoľko milý, že všetko skončila pri masáži. Bola tragická, no to nevadí, bola som platená za to, že mi niekto robil masáž. 

Bola som veľmi mladá a on ma jednoducho zastavil na ulici. Bol starý a celkovo veľmi neznesiteľný človek. Bojím sa na to spomínať, to stretnutie by som si do životopisu nikdy nedala.

Moja prvá prostitúcia bol eskort spred dvadsiatich rokov. Nepamätám si každý sex, pretože sú proste nezáživné. Spýtaš sa klienta, čo chce, osprchuje sa, ty spravíš to, za čo si platená, poďakujú a ty čo najrýchlejšie zmizneš.

Odporúčané
Darine Moore: Mnohé baby na Onlyfanse si za selfíčka z kúpeľne o špinavé zrkadlo pýtajú nehorázne peniaze. Malo by to mať úroveň Darine Moore: Mnohé baby na Onlyfanse si za selfíčka z kúpeľne o špinavé zrkadlo pýtajú nehorázne peniaze. Malo by to mať úroveň 30. mája 2022, 14:30

Úplne prvé stretnutie ma demotivovalo na poriadne dlhú dobu. Pozval si ma k sebe poriadne starý muž, ktorý doslova smrdel starobou a zoschnutosťou. Zo spomienok na jeho smradľavé a vráskavé telo mi je dodnes zle a v tej dobe som vážne uvažovala nad zmenou svojich príjmov.

Zo začiatku som si vôbec nebola istá tým, čo idem robiť, no nakoniec som sa pomaly odhodlala. Svojho prvého klienta som stretla v kaviarni. Bol pomerne malý a bolo mi jasné, že do postele neskáče s každou lacnou ku**ou z ulice. Vyslovene si užíval moju nervozitu, no nakoniec som sa cítila dostatočne dobre na to, aby som pokračovala na jeho hotelovú izbu. V podstate celý čas len vzdychal, prešlo pár minút a do dlane mi šuchol zopár bankoviek. Po chvíli som sa odvážila pozrieť a keď som uvidela to ohromné množstvo a uvedomila si, aké to bolo jednoduché, moja kariéra bola vytýčená.

Prostitútky sa rozhovorili o svojich prvých klientoch. Úsmevné zážitky ťa presvedčia, že táto práca má nevýhod viac než dosť
Zdroj: pexels.com

Môj prvý klient bol poriadny postih. Túžil totiž potom, aby sa pred ním žena prezliekala v skúšobnej kabínke. Tak sme šli do rôznych predajní, no nikde nepovoľovali odlišné pohlavia v jednej prezliekacej kabínke. Tak sme to po čase vzdali a všetko rýchlo prebehlo na parkovisku na druhej strane cesty.

Prekvapivo, som muž a bolo to jednu noc v klube, kde boli všetci priam neznesiteľne opití. Nikto nevidel, čo sa deje, jediné, čo si pamätám je, že ma iný chalan stiahol na záchod a v podstate ma donútil ísť doňho, aj keď som sa práve nevzpieral. Na konci som dostal dvesto dolárov a mne bolo jasné, že som práve objavil svoju úplne novučičkú kariérnu cestu.

Domov
Zdieľať
Diskusia