Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2017, 13:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cestovateľ v čase sa vrátil z roku 2028 a riskuje vlastný život, aby ľudstvo varoval pred tým, čo nás čaká. Noah nám chce iba pomôcť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mimoriadne bizarné video o cestovateľovi, ktorý toho vie priveľa.

Z času na čas sa na internete objaví mimoriadne bizarný obsah a aj keď neexistuje ani maličká šanca, že je pravdivý, aj tak sa nájdu tisíce ľudí, ktorí mu naplno uveria a začnú panikáriť. Na kanáli Paranormal Elite, čo je už sám o sebe zaujímavý názov, sa pred pár dňami objavilo video, ktoré zachytáva anonymného muža vystupujúceho pod menom Noah, pretože nemohol použiť svoju skutočnú identitu kvôli obavám o svoj život. Noah je cestovateľ v čase, ktorý navštívil už aj rok 2028, ale napokon sa vrátil späť do súčasnosti a rozhodol sa všetkým prezradiť to, čo sa stane v budúcnosti. Cestovanie časom pritom nebude najprospešnejšie, pretože jemu spôsobilo depresiu aj anorexiu, avšak vďaka špeciálnym liekom vyzerá na 25 rokov, a to aj napriek tomu, že v skutočnosti už oslávil 50. narodeniny.

Noah vyhlasuje, že Donald Trump sa stane prezidentom Spojených štátov amerických aj v roku 2020 a už o rok neskôr budú na trhu existovať inteligentné okuliare podobné Google Glass s výkonom dnešných stolných počítačov, ktoré začnú ovládať masy. Cestovanie v čase je pritom možné už od roku 2003, ale tajné organizácie ho nechávajú v tajnosti a verejnosť ho bude môcť oficiálne vyskúšať až v roku 2028. Noah ďalej divákom odporučil, aby investovali svoje peniaze do udržateľnej energie a vyslovil aj varovanie o umelej inteligencii, ktorá v nasledujúcich desiatich rokoch prekročí všetky predstaviteľné aj nepredstaviteľné hranice jej schopností.

Anonymný cestovateľ pritom pracoval pre jednu z tajných organizácií, ktorá mala prístup k cestovaniu v čase, ale keď ho vyhodili, presťahoval sa z USA do Mexika, kde sa teraz prispôsobuje životu v roku 2017. Tvorcovia videa mu dokonca vyzbierali 700 dolárov, aby sa mu žilo ľahšie, ale ľudia si myslia, že peniaze dostal skôr za svoj dobrý herecký výkon. Ak si teda postrehol, že ľudia okolo teba cestujú v čase už od roku 2003, ale nikto ti o tom nechce povedať, potom si z toho nerob ťažkú hlavu, pretože sme o tejto možnosti doteraz nevedeli ani my.  

Domov
Zdieľať
Diskusia