Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2017, 12:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zabudni na všetko, nový dátum konca sveta je 19. november. Planéta Nibiru spôsobí na Zemi apokalyptické zemetrasenia, ktoré nikto neprežije

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Koncu sveta sa nedá tentoraz vyhnúť.

Správy o blížiacom sa konci sveta spôsobili senzáciu ešte v polovici septembra, pretože ľudstvo malo dostať smrteľný úder ešte 23. septembra a aj keď sa tak nestalo, konšpirační teoretici nezaspali na vavrínoch a prichádzajú s novou teóriou. Pravdupovediac, kresťanský numerológ, ktorý tvrdil, že apokalypsa nastane 23. septembra, ešte pár dní pred týmto dátumom svoje tvrdenia stiahol a svetu oznámil odloženie apokalypsy. Najnovšie tak svet skončí 19. novembra a dôvod nebude úplne odlišný. Aj tentokrát za apokalypsou stojí tajomná planéta Nibiru, ktorá vraj existuje kdesi na okraji našej slnečnej sústavy a aj keď ju nikto nikdy nevidel, konšpirační teoretici veria v to, že už o necelý mesiac narazí priamo do Zeme, alebo ju len tesne minie a na našej planéte spôsobí sled udalostí, ktoré prinesú apokalyptické zemetrasenia a koniec ľudskej civilizácie vo vesmíre.

Planéta Nibiru vraj obieha okolo Slnka každých 3600 rokov a už pred stovkami rokov mala narušiť a pozmeniť trasy obehu ostatných planét, pretože jej gravitačný vplyv je taký obrovský, že dokáže úplne vytlačiť vesmírne telesá z nastaveného obehu. Teória je postavená aj na tom, že v posledných mesiacoch sme na Zemi zažili zvýšené množstvo zemetrasení, čo je podľa konšpirátorov nespochybniteľný dôkaz o blížiacej sa planéte Nibiru, ale v septembri sa ku všetkému musela vyjadriť aj samotná NASA a oficiálne vyvrátiť tvrdenia o tom, že by akákoľvek planéta Nibiru existovala. Ak si však plánoval zimnú dovolenku v období po 19. novembri, pokojne ju môžeš zrušiť a radšej bež minúť všetky peniaze rovno budúci týždeň, pretože o pár týždňov ti už budú úplne nanič.  


Domov
Zdieľať
Diskusia