Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 20:09
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ako to vyzeralo na najväčšej slovenskej e-sportovej akcii? Moderátori Barborka a Krištof vyspovedali Žolika i Mateja Zrebného (Video)

TECH
Uložiť Uložené

Naši moderátori Barbora Bakošová a Krištof Králik sa vydali na TPD Majstrovstvá Slovenska v elektronických športoch.

Najväčšia slovenská e-sportová akcia TPD Majstrovstvá Slovenska v elektronických športoch je už za nami a k tisíckam návštevníkom sme sa pridali aj my, aby sme ti zabezpečili vizuálny zážitok z jednej z najvychytenejších akcií v našom hlavnom meste. Víkendová akcia zameraná na zábavu, elektronické športy, inovácie a novinky, profesionálnych gamerov či herných amatérov, no i cosplayerov či herné firmy prilákala i známych streamerov i youtuberov a s niektorými sa rozhodne stretneš aj v našej reportáži. Moderátori Krištof a Barborka sa totiž 14. októbra rozhodli vkročiť do priestorov FIIT STU v Mlynskej doline a osloviť Žolika, Mateja Zrebného či samotných organizátorov eventu. Sleduj video nižšie!

Domov
Zdieľať
Diskusia