Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2017, 16:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov vyrozprával príbeh o človeku, ktorý si zničil život zlými rozhodnutiami. Úprimný storytelling je zárukou zimomriavok

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

P.A.T. vydáva nový videoklip, na konci ktorého pravdepodobne máme možnosť vidieť aj oficiálny cover jeho debutového albumu.

Pouličný autor tónov je už nejaký ten mesiac členom Pozor Records a pod touto hlavičkou vydá ešte v aktuálnom roku aj svoj debutový album s názvom 3UMF. Veľa informácií o ňom zatiaľ síce nemáme, no s dnešnou novinkou sa k nám okrem novej hudby pravdepodobne konečne dostáva aj oficiálny cover očakávaného sóla.

Pouličný autor tónov vyrozprával príbeh o človeku, ktorý si zničil život zlými rozhodnutiami. Úprimný storytelling je zárukou zimomriavok

P.A.T. však dnes v prvom rade vydáva novú skladbu s titulom Čas, ktorá už tradične prichádza aj s videklipom a aj tentokrát ho zastrešili šikovní chalani z Imagine Productions. Fanúšikovia určite ocenia tematickú rozdielnosť vo vydávaných skladbách, keďže sme sa tentokrát po "drsnejšej" veci Machiavelli dočkali úprimného storytellingu, z ktorého je cítiť skutočný príbeh.

Čo sa týka hudobnej produkcie, tú si podobne ako vo všetkých ostatných prípadoch ušil na mieru sám Pouličný autor. Pevne veríme, že v dohľadnej dobe sa dočkáme aj ďalších informácií o albume, no teraz už samotná novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia