Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2017, 21:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Prvý nočný klub len so sexuálnymi bábikami. V nemeckom verejnom dome by si ľudskú tanečníčku hľadal márne

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dom nerestí v Dortmunde rozhodne neponúka ľudské teplo.

V Nemecku bol otvorený naozaj pozoruhodný dom nerestí. To, že sexuálne bábiky sú čoraz populárnejšie, už určite dávno vieš a aj keď sú za tým naozaj zvláštne a podľa mnohých i sexistické dôvody, je očakávateľné, že sa ľudia budú snažiť z tejto novej vlny uspokojovania ľudských pudov vyťažiť čo najviac. Jednou z týchto priekopníčok je 29-ročná Nemka menom Evelyn Schwarz. Tá zbadala príležitosť získať veľké peniaze naozaj umne a v nemeckom meste Dortmund rýchlo otvorila nočný klub, kde sa však miesto tradičných polonahých tanečníčok nachádzajú len sexuálne bábiky.

Evelyn svoj klub dômyselne nazvala Bordoll a aj keď v ňom ľudské teplo zrejme nenájdeš, bábiky celkom schopne pripomínajú striptérky, teda aspoň vtedy, keď si poriadne opitý. Môžeš si ich objednať a samotná Evelyn ich prezentuje ako zhmotnenie každého mužského sna. Sú nekomplikované a vždy ochotné a radi zájdu aj ďalej, než by boli ochotné bežné zamestnankyne.

Bordoll aktuálne skrýva jedenásť odlišných bábik a radosť môžu každému mužovi spraviť za 80 € na hodinu. Samozrejme, všetko, čo sa len okrajovo dotýka témy sexuálnych bábik poburuje verejnosť, pričom dôvody sú veľmi pádne. Dehonestácia a objektivizácia ženského tela je jedným z najväčších problémov týchto "náhrad", no samotná majiteľka klubu tu nevidí žiaden problém. Miesto toho je rada, že ponúkajú benefity ako vyplnenie času či samoty.

Domov
Zdieľať
Diskusia