Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2017, 12:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Najnovší iPhone 8 čelí problémom. Displej sa mu pri nabíjaní oddelil od konštrukcie a Apple už začalo vyšetrovanie

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Komplikácia by však nemala predstavovať žiadne zdravotné riziko.

Všetci fanúšikovia smartfónov si dodnes pamätajú obrovský debakel spoločnosti Samsung, ktorej zariadenie Note 7 začalo po celom svete vybuchovať a firma ho nakoniec musela celé stiahnuť z predaja. Najnovší problém spoločnosti Apple s najväčšou pravdepodobnosťou nedosiahne ani len podobné rozmery, ale ani Apple podľa všetkého neuniklo komplikáciám s batériou. Viac ako týždeň po oficiálnom uvedení do predaja svojho nového iPhonu 8 sa na sociálne médiá dostalo zopár fotografií od nespokojných užívateľov, ktorým zariadenia napuchli počas nabíjania.

Pri nabíjaní s oficiálnym káblom aj adaptérom sa iPhonu odrazu oddelil displej od zvyšku konštrukcie a na jeho bočnej strane sa objavila diera, ktorú mala spôsobiť batéria. Spoločnosť Apple v posledných dňoch pre médiá potvrdila, že začala vyšetrovať dôvody, prečo sa pri nabíjaní batérie zväčšili, ale odmietla problémy akokoľvek bližšie komentovať. Odborníci z technologických webov predpokladajú, že nepôjde o žiadny celoplošný problém u všetkých zariadení, ale len úvodné komplikácie pri spustení predaja najnovšieho zariadenia a problém postihne len maličké množstvo kusov. Ani napuchnutá batéria však podľa Apple nepredstavuje žiadne zdravotné riziko, avšak ak by sa ti displej oddelil od konštrukcie, okamžite by si mal spoločnosť kontaktovať.  


Domov
Zdieľať
Diskusia