Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 12:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nová séria Mafiánov prichádza už dnes na Jednotke! Jozef Roháč má na svedomí bombový útok aj niekoľko vrážd

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obľúbený seriál začína svoju druhú sériu.

Milovníci dokumentárneho seriálu Mafiáni sa konečne dočkali. Slovenská televízia už v máji prezradila, že sa na jeseň dočkáme druhej série s názvom Súmrak bossov a práve dnes 21. septembra o 21:25 prichádza prvá časť. Celkovo si pre nás RTVS pripravila až 12 častí a aj keď si človek mohol myslieť, že všetkých mafiánov seriál pokryl už v prvej sérii, ani zďaleka to nie je pravda. Najmä v 90. rokoch a potom aj začiatkom nového tisícročia sa Slovensko zmietalo v smrteľnom kŕči organizovaného zločinu a tvorcovia seriálu si dobre uvedomujú, že ľudí príbehy najmocnejších mužov z podsvetia mimoriadne zaujímajú.

O scenár sa tentoraz postaral analytik Milan Žitný a prvá časť bude venovaná notoricky známemu vrahovi Jozefovi Roháčovi, ktorého prezývali Potkan. Roháč spáchal hneď niekoľko vrážd a považovali ho za odborníka na výbušniny, pretože už v roku 1988 po bombovom útoku v Budapešti zabil štyroch ľudí. Neváhal poslať guľky do tiel ani vplyvným podnikateľom a členom podsvetia ako Alojz Házy či bratom Diničovcom. Práve maďarský súd mu udelil doživotný trest a rovnako sa zachoval aj slovenský Špecializovaný trestný súd, takže časť o Potkanovi bude určite patriť medzi tie najzaujímavejšie. Celý zoznam epizód nájdeš v našom predošlom článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia