Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2017, 15:05
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Fanúšikovia hororovej ságy Halloween jasajú. V novej časti sa objaví aj Jamie Lee Curtis ako legendárna Laurie Strode

FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Laurie bude znovu čeliť svojmu psychopatickému bratovi.

Už sme vás informovali, že zlovestný zabijak Michael Myers sa vráti v ďalšej časti kultovej série Halloween. Prinesie nám ju štúdio Blumhouse a o réžiu sa postará David Gordon Green (Pineapple Exppress), ktorý napíše scenár spolu s Dannym McBrideom (Eastbound & Down). V posledných dňoch tvorcovia potvrdili, že sa vráti aj ďalšia známa postava Halloweenu, a síce Laurie Strode (sestra Michaela Myersa) v podaní Jamie Lee Curtis.

Fanúšikovia hororovej ságy Halloween jasajú. V novej časti sa objaví aj Jamie Lee Curtis ako legendárna Laurie Strode
Zdroj: Blumhouse Productions/Universal Pictures

Pokiaľ máte sériu Halloween napozeranú, asi viete, že v Halloween: Resurrection (2002) bola Laurie Strode svojím psychopatickým bratom zavraždená. Tvorcovia však tento fakt môžu ignorovať (podobne ako diel H20, ktorý bral do úvahy len prvé dve časti série). Samotná Jamie Lee Curtis sa celkom objavila v štyroch filmoch - Halloween, Halloween 2, Halloween H20 a Halloween: Resurrection. Uvidíme, ako sa tvorcom podarí opätovne nadviazať na kontinuitu série. Že sa Jamie Lee predsa len opäť postaví zoči voči chladnokrvnému Myersovi, je však určite pre fanúšikov potešujúce. Halloween bez Jamie Lee totiž akoby ani nebol pravý Halloween. Premiéra nového dielu je zatiaľ naplánovaná na 19. októbra (říjen) 2018, teda 40 rokov po premiére originálu od Johna Carpentera.

Domov
Zdieľať
Diskusia