Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2017, 10:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Herci z Game of Thrones, ktorých by si v minulosti možno ani nespoznal. Vo svojich predchádzajúcich rolách mali od seriálovej podoby ďaleko

ZAUJÍMAVOSTI GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Seriáloví herci vyzerali pred rokmi úplne rozdielne.

Seriál Game of Thrones po siedmich týždňoch vyvrcholil poslednou časťou najnovšej série a ľudia sa jej nedokážu nabažiť. Jeden z najlepších seriálov v televíznej histórii prilákal k obrazovkám milióny ľudí, ktorí boli zvedaví, ako dopadnú osudy ich obľúbených postáv a zároveň aj hercov. Nasledujúce porovnania sa zameriavajú práve na hercov z Game of Thrones, pretože mnohí z nich mali pred seriálom hromadu rozdielnych televíznych aj filmových úloh a pri krátkom pohľade do minulosti by si ich skutočne ani len nespoznal. Jon Snow, Cersei Lannister či dokonca vážny Tywin Lannister si vedeli pred divákmi zavtipkovať, čo by v rovnakej podobe nikdy nenašlo miesto v Game of Thrones, a ak niektorých hercov nespoznáš, potom si z toho nerob ťažkú hlavu, pretože s viacerými sme mali problém aj my.

Domov
Zdieľať
Diskusia