Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2017, 14:37
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Peťovi Saganovi jeho súperi odmietli pomôcť. Svoj hnev nasmeroval do kamery

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tourminátora o šancu na celkový triumf pripravil defekt.

Peter Sagan v týchto dňoch bojuje o čo najlepšie umiestnenie na pretekoch BinckBank Tour, ktoré boli v minulosti známe ako Eneco Tour. Náš cyklista na nich obhajuje vlaňajšie tretie miesto v celkovom poradí, dve etapové víťazstvá a červený dres pre víťaza bodovacej súťaže. Zo začiatku vyzeralo byť všetko nádejné. Šiesta etapa ale plány žilinskému rodákovi prekazila, a to prakticky v samom závere pretekov. Defekt patrí jednoznačne medzi najväčších nepriateľov každého cyklistu v ceste za úspechom. Bohužiaľ, tentokrát tento nepríjemný osud postihol nášho Peťa.

Ten sa už niekoľko dní snaží o zisk jubilejného stého víťazstva v profi pelotóne, no ten mu naďalej tesne uniká. Všetko mohla zmeniť včerajšia šiesta etapa, nebyť defektu dvadsať kilometrov pred cieľom. Od tohto momentu ho čakal urputný boj o zaradenie sa do niekoľkočlennej skupiny so snahou dohnať stratu na jazdcov jazdiacich v popredí. Očakával, že niektorá zo skupiniek bude spolupracovať a spoločnými silami doženú zvyšok pelotónu. Nestalo sa tak a náš cyklista v tom ostal sám. Plný hnevu a negatívnych emócií následne ironicky ukázal na kameru vztýčený palec. Petrovi do ďalších etáp držíme palce, aby ho podobné problémy už len obchádzali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia