Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2017, 22:12
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Urazený 50 Cent sa na Instagrame ostro pustil do McGregora. Prevtelil ho do trpaslíka a vysmial sa mu za škrtenie

ZAUJÍMAVOSTI 50 CENT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Známy raper nemal pre Írove slová pochopenie.

Na predposlednej tlačovej konferencii zápasu medzi Floydom Mayweatherom a Conorom McGregorom v americkom New Yorku sa odohrala aj zaujímavá scéna, v ktorej si írsky bojovník uťahoval nielen zo svojho protivníka, ale aj jeho kamaráta 50 Centa. Krátko po tom, čo McGregor dostal do rúk mikrofón, zašiel za Mayweatherom a pripravil si preňho krátky preslov o tom, ako sú obidvaja s 50 Centom falošní. Stihol spomenúť aj to, že 50 Cent už zbankrotoval a Mayweather sa už na bankrot môže chystať, aby napokon boxerovi priniesol 4:44 od Jay-Zho a odkázal mu, že sa aj s 50 Centom majú snažiť vybudovať skutočné impérium ako Jay-Z, nie to ich falošné plné povrchných peňazí.

Ako sa dalo čakať, 50 Cent nedokázal zostať ticho a na sociálnu sieť Instagram v posledných hodinách popridával viacero príspevkov o McGregorovi. Najskôr nahral celý jeho preslov, v ktorom ho urážal, aby mu vysvetlil, že bojuje s Mayweatherom a nie s ním. V ďalšom príspevku už nebol taký milý, pretože si uťahoval z momentu, keď Diaz úspešne škrtil McGregora priamo v zápase. Tretí príspevok zase zachytával videohovor s Mayweatherom, v ktorom dali obaja každému na známosť, že boxerove skóre sa už onedlho zaokrúhli na 50:0. Na záver ešte využil trpaslíka s boxerskými rukavicami a s írskymi farbami, aby doňho McGregora prevtelil. Aj keď raper Írove slová možno zobral trochu vážne, cieľom tlačových konferencií je predsa len vytvoriť najväčší mediálny chaos a McGregorovi sa to v poslednom čase darí na výbornú.

what the fuck wrong wit this white boy, you fighting Floyd not me fool. LOL

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),


Little leprechaun Vs. KANAN July 16 Sunday 9Pm POWER Episode 4. Ain't no tapping out over here LOL

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),


Odporúčané
Snoop Dogg zobral 50 Centovi Lamborghini, Separ a Dame sa opustili na Hip Hop Žije. Sleduj nové Freshnews Snoop Dogg zobral 50 Centovi Lamborghini, Separ a Dame sa opustili na Hip Hop Žije. Sleduj nové Freshnews 1. júla 2019, 20:07



Domov
Zdieľať
Diskusia