Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2017, 13:42
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ako by vyzerali klasické Disney rozprávky, keby boli natočené v roku 2017? Moderná doba by sa podpísala aj na ich vzhľade a príbehu

FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

V dnešnej spoločnosti by dostali zabrať.

Stav našej modernej spoločnosti sa už mnohí umelci pokúšali ilustrovať na veľavravných obrázkoch. Britský umelec Tom Ward si však na pomoc zavolal najznámejšie postavičky z klasických Disney filmov a práve na nich aplikoval súčasné trendy v našom svete. Neustále znečisťovanie našej planéty, závislosť na moderných technológiách či stále neexistujúca rovnoprávnosť medzi mužmi a ženami dostali postavy do nepríjemných situácií, ktoré by ich v roku 2017 neobišli. Svoju sériu ilustrácií Tom nazval „Alt Disney“ a prepojenie dnešných sociálnych problémov s klasickými rozprávkami, na ktorých sme vyrastali, sa ukázalo ako efektívne, pretože niektorých ľudí prinútil zamyslieť sa nad súčasnosťou trochu hlbšie. Určite ho sleduj aj na Instagrame či Facebooku.



Alt Disney 10/12 #AltDisney

Příspěvek sdílený Tom Ward Studio (@tomwardstudio),










Domov
Zdieľať
Diskusia