Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2017, 13:42
Čas čítania 0:00
johnnybravo

V americkej Arizone je momentálne tak teplo, že sa roztápa všetko navôkol. Nehorázne teploty dosahujú aj 50 stupňov Celzia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V USA pomaly padajú teplotné rekordy.

Ak si sa v posledných dňoch sťažoval na to, ako je na Slovensku a najmä v juhozápadných oblastiach, teplo a dusno, potom by sme ti v najbližších dňoch neodporúčali navštíviť americký štát Arizona. Štát ležiaci na juhozápade Spojených štátov amerických v súčasnosti prechádza obrovskou vlnou vysokých teplôt, ktoré dosahujú pokojne až 50 stupňov Celzia a ľudia si najnovšie nemusia dávať pozor len na seba a svoje zdravie, ale aj na predmety okolo nich. Vysoké teploty nielenže pred pár dňami kvôli nízkej hustote vzduchu zamedzili vzlietnutie niekoľkých lietadiel z letiska vo Phoenixe, ale ešte aj rozpálili chodníky a cesty natoľko, že psíkom na prechádzkach spôsobili menšie popáleniny. Okrem toho teploty nedokážu vystáť ani mnohé predmety, a tak sa v Arizone roztápajú dopravné značky, poštové schránky, kaktusy a ľudia si nechávajú za oknami svojich áut cesto na sušienky, aby sa im tam potom bez problémov upiekli.


Domov
Zdieľať
Diskusia