Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. júna 2017, 21:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pražskí VR/NOBODY predstavujú spoluprácu s Pil C-m z ich chystaného albumu Proud, ktorý vychádza už budúci týždeň

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Po viac než ročnej pauze sa Václav Rouček a Nobodylisten vracajú s projektom v češtine a prvé ukážky sú jasným dôkazom, že sa je na čo tešiť.

Unikátny indie projekt s názvom VR/NOBODY je snáď už všetkým našim čitateľom dobre známy, keďže sa vďaka nemu podarilo Václavovi Roučkovi aj Nobodylistenovi priniesť do našich dvoch malých krajín opäť niečo nové a kvalitné. Chalani sa najprv venovali tvorbe v angličtine, avšak po dvoch albumoch v cudzom jazyku prichádza konečne aj plonohnodný projekt v rodnej Češtine. Ten dostáva názov Proud a pred pár dňami sme mali možnosť počuť prvú ukážku s titulom MÁ, ktorá je definíciou toho, prečo máme toto pražské duo radi. 

Dnes sme sa dočkali ďalšej ukážky, tentokrát s názvom Vzpomínám, kde sa okrem VR objavuje na slohe aj člen Comebackgangu Pil C, ktorého sme naposledy počuli na Momovej skladbe, ktorá bola z podstatne iného súdka. Avizovaný album VR/NOBODY uzrie svetlo sveta už o pár dní, konkrétne 28. júna, no snáď sa dovtedy ešte nejakej tej skladby dočkáme. Teraz už ale samotná novinka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia