Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 13:33
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Draco Malfoy sa s gitarou prechádzal po Prahe, ale nikto ho nespoznal. Herecká hviezda z Harryho Pottera si užívala sladkú anonymitu

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER
Uložiť Uložené

S gitarou v ruke si Toma vôbec nikto nevšímal.

Herec Tom Felton si pred dvomi dňami spokojne užíval slnečné počasie v uliciach Prahy a rozhodol sa dokonca otestovať miestnych a hromadu turistov, či ho bez akéhokoľvkek krytia dokážu spoznať. Filmový Draco Malfoy síce nemal ulízané vlasy, ale briadku, okuliare a vyťahanú mikinu, avšak aj tak k nemu nikto nepristúpil a nepožiadal ho o podpis. Tom svoju hru na gitaru nahral a potom zavesil na Instagram, kde otagoval aj pražského staré mesto ako lokalitu, po čom začali pribúdať tisíce komentárov od českých užívateľov so slovami, aby sa nehneval, že ho nikto nespoznal. Niektorí ľudia argumentovali tým, že Tom sa na Draca v tej chvíli takmer vôbec nepodobal a väčšina Čechov ho pozná práve vďaka postave z Harryho Pottera, ale našli sa aj argumenty hovoriace o tom, že ľudia by na ulici jednoducho neočakávali hereckú hviezdu, a tak sa pri mužovi hrajúcom na gitare ani nepristavovali.


Domov
Zdieľať
Diskusia