Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2017, 15:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bicykel a mlynček na kávu v jednom? Bizarný startup zo Slovenska baví ľudí

REFRESHER SLOVENSKO STARTUP
Uložiť Uložené

Vtipný vynález v podaní dvoch mladých startupistov baví Slovensko. K vytvoreniu cyklomlynčeka ich inšpirovala láska k bicyklom a káve.

Každodenná jazda na bicykloch a láska ku káve nakopla dvoch ambicióznych podnikateľov k tomu, aby sa pokúsili vytvoriť netradičný startup so svetovými ambíciami. “Nemali sme peniaze na sofistikovaný kávovar, ale mali sme bicykel." Takto opisuje dvojica svoje začiatky, ktoré síce neboli jednoduché, no tvrdá práca a chuť dosiahnuť svoj cieľ predsa len priniesli ovocie. A keďže pokrok nezastavíš, mladíci skonštruovali stroj s multitasking schopnosťami a dali mu meno Cyklomlynček - prvý bicykel na svete, ktorý za jazdy pomelie čerstvú, voňavú kávu. No nie je to sen?

Bicykel a mlynček na kávu v jednom? Bizarný startup zo Slovenska baví ľudí
Zdroj: Popradska káva
Bicykel a mlynček na kávu v jednom? Bizarný startup zo Slovenska baví ľudí
Zdroj: Popradska káva

A veru, že je. Ak už ste si začali pripravovať peňaženky a plánovať výlety spojené s plnením obrovských mechov namletej kávy, musíme vás sklamať. Žial ide zatiaľ len o fikciu zo zábavnej reklamy na Popradskú kávu. V nej dvojica startupistov predstavuje kávológovi svoj bizarný stroj, no ako to celé dopadlo vám prezrádzať nebudeme, radšej sa pozrite sami. Slováci však opäť dokázali, že po tej kreatívnej stránke stále napredujú a skutočnosťou ostáva, že aj v našich končinách sa z času na čas objaví reklama, ktorú jednoducho chcete dopozerať do konca. 

Domov
Zdieľať
Diskusia