Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2017 o 16:05
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Autor skladby Gangnam Style PSY útočí na naše zmysly novou pesničkou. Vytešuje sa v nej zo svojich miliardových zhliadnutí

HUDBA
Uložiť Uložené

Opäť raz o čosi bláznivejšia.

Ak si ešte spomínaš na legendárnu pieseň Gangnam Style od juhokórejského hudobníka s menom PSY, potom si určite pamätáš aj to, že skladba rýchlo získavala stovky miliónov zhliadnutí a dodnes je videom s najvyšším počtom videní na celom YouTube. PSY si to zjavne dobre uvedomuje, a tak sa vo svojom klipe na skladbu I Luv It, ktorá sa nachádza aj na jeho novom albume 4X2=8, vytešuje z toho, ako jeho tvorba získava obrovské množstvá zhliadnutí v priebehu niekoľkých minút. Juhokórejská hviezda si pre novú pieseň opäť raz vybrala mimoriadne chytľavú melódiu a to ešte ani zďaleka nie je všetko, pretože PSY svojich fanúšikov potešil hneď dvojnásobne. Okrem skladby I Luv It vydal aj ďalšiu novú pieseň s naźvom New Face a my už rozhodnutie o tom, ktorá je bláznivejšia a chytľavejšia necháme na teba.

Domov
Zdieľať
Diskusia