Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2017, 2:06
Čas čítania 0:00
Marek R.

10-ročná Kristínka sa chce stať prezidentkou Slovenska. O svojom pláne informovala prezidenta Kisku krásnym listom

ZAUJÍMAVOSTI ANDREJ KISKA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Hlava štátu sa opäť predviedla vo výbornom svetle.

Andrej Kiska sa od svojich predchodcov v prezidentskom úrade rozhodne líši. Okrem iného sa mu veľmi dobre darí na sociálnych sieťach (primárne Facebook), kde svojimi príspevkami oslovuje desaťtisíce ľudí a častokrát vidno, že ľudia sú na svojho najreprezentatívnejšieho politického činiteľa pyšní. Taktiež oplýva aj kanálom na YouTube, kde napríklad len nedávno pridal video o tom, ako sa vytvárala jeho malá napodobnenina v Šamoríne, konkrétne v štúdiu FIGURAMA.

Prezidentu Kisku majú radi ľudia všetkých vekových kategórií, čoho dôkazom je aj len 10-ročná Kristínka, ktorá má veľký sen. Nechce sa stať smetiarkou či kozmonautkou, ako sme si želali mnohí z nás v detstve, ale rovno by rada v budúcnosti zastávala úlohu hlavy štátu. Jej spolužiaci sa jej za tento odvážny plán posmievajú, no po včerajšom dni už nebudú. Samotnému prezidentovi totiž poslala vlastnoručne napísaný list, vďaka ktorému sa ona a aj jej spolužiaci dostanú do Prezidentského paláca na pozvanie Andreja Kisku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia