Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2017, 9:18
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

V dvadsaťštyri hodín trvajúcom videu napočítal od jedna do stotisíc. MrBeast ti ukáže, ako vyzerá skutočná psychická bolesť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Internetový bizár nemá konca.

Na internete toho možno nájsť naozaj obrovské množstvo divného. Od pofidérnych YouTuberov cez nepochopiteľné výzvy až po na tisíc stupňov Celzia nahriaty nôž prerezávajúci sa absolútne náhodnými vecami, majiteľ kanálu MrBeast však prišiel s úplne novým levelom. Svoju YouTube kariéru naštartoval predovšetkým videami, kde si robí srandu z podľa neho trápnych úvodov videí. Takéto intrá potom zostrihal do jedného videa a svojím komentárom tak prilákal ľudí na unikátny kanál. Dnes už sa venuje aj niečomu inému a jeho najnovším videom je skutočne rafinovaný obsah. Na stopáži nekonečných 24 hodín sa rozhodol, že postupne vymenuje všetky čísla od jedna do stotisíc. Svoj nápad odôvodnil vyhlásením, že sa skrátka nudí, a tak strávil viac než 40 hodín pred kamerou, ktoré postupne kvôli limitu na YouTube zrýchlil. Čo príde nabudúce?

Domov
Zdieľať
Diskusia