Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2016, 11:10
Čas čítania 0:00
Igor

Vypočujte si prvú skladbu zo soundtracku Fifty Shades Darker v podaní Zayna Malika a Taylor Swift

FILMY A SERIÁLY TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Známi hudobní interpreti pre nás pripravili skladbu k očakávanému pokračovaniu knižného bestselleru.

Termín premiéry Fifty Shades Darker sa pomaly blíži a my sme si pre vás prichystali ďalšiu malú ochutnávku. Universal vypustilo do sveta video so singlom „I Don’t Wanna Live Forever“ od Zayna Malika a Taylor Swift obsahujúce niekoľko nových záberov z dlho očakávaného filmu. Po tom, čo sa z príbehu Fifty Shades of Grey stal kasový trhák s celosvetovými tržbami viac ako 560 miliónov dolárov, nás čaká nemenej ambiciózny nástupca. Jamie Doran a Dakota Johnson sa vracajú na strieborné plátno ako Christian Grey a Anastasia Steele v príbehu Fifty Shades Darker, o otieň tmavšom pokračovaní založenom na knižnom bestselleri od dnes už svetoznámej autorky E. L. James.

Zranený Christian Grey sa snaží nalákať opatrnú Anu Steele naspäť do svojho života. Ešte predtým, ako mu však bývalá sivá myška dá ďalšiu šancu, rozhodne si stanoviť vlastné podmienky novej dohody. Práve keď sa veci začnú uberať správnym smerom a vzniká medzi nimi novovybudovaná dôvera, na scénu prichádzajú temné postavy z Christianovej minulosti s cieľom zničiť ich nádeje na spoločnú budúcnosť.

Príchod do kín je naplánovaný tesne pred dňom sv. Valentína, teda 10. februára 2017, takže keď chcete prekvapiť svoju polovičku o čosi skôr, možno práve návšteva miestneho kina môže byť príjemným spestrením. A ak vás okrem nových scén zaujala aj samotná hudba, vedzte že sa k piesni chystá aj oficiálny videoklip, v ktorom si pre zmenu zahrajú už samotní interpreti Zayn Malik a Taylor Swift. Aké sú vaše očakávania od nového pokračovania? Prekoná svojho predchodcu, alebo navždy zapadne prachom? Podeľte sa s nami o svoje názory v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia