Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2016, 17:51
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Doctor Strange prekonáva hranicu 600 miliónov dolárov a stáva sa najziskovejším filmom Marvelu o zrode nového hrdinu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Origin ďalšej novej postavy dopadol nadmieru dobre a ľudia z celého sveta dali jasne najavo, že komiksoviek od Marvelu ešte stále nemajú dosť.

Predstavenie každého nového hrdinu, ktorý zaujme svoje miesto v stále sa rozpínajúcom svete MCU, je okrem obrovských diváckych očakávaní takmer vždy spojené aj s istou dávkou obáv. A ani snímka s názvom Doctor Strange rozhodne nebola výnimkou. Okrem znalcov komiksovej predlohy totiž túto postavu poznal iba málokto, takže menší strach Marvelu neprekvapí asi nikoho. No už po prvých, prevažne pozitívnych recenziách, ktoré hovorili o jednom z najlepších MCU originov, bolo jasné, že krok vedľa sa tentokrát naozaj nekoná. Ľudia sa navyše hrnuli do kín v poriadne hojných počtoch, čo sa, koniec koncov, odzrkadlilo aj na tržbách z niekoľkých posledných týždňov. Celosvetový zárobok snímky sa dokonca vyšplhal už na hranicu skvelých 616 miliónov dolárov a sympaťák Doctor Strange sa tým pádom stáva najziskovejším filmom Marvelu o zrode nového hrdinu. Za sebou tak nechal sólovky, akými sú napríklad Iron Man (585 mil.), The Incredible Hulk (263 mil. - aj keď tu veľmi o origine hovoriť nemôžeme), Thor (450 mil.), Captain America: The First Avenger (370 mil.) či Ant-Man (519 mil.).

Doctor Strange prekonáva hranicu 600 miliónov dolárov a stáva sa najziskovejším filmom Marvelu o zrode nového hrdinu
Zdroj: Marvel
Domov
Zdieľať
Diskusia