Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2016, 15:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hans Zimmer sa v júni 2017 vráti na Slovensko zahrať svoje najväčšie hity!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hans Zimmer Live on Tour pokračuje aj v roku 2017. Geniálny skladateľ opäť navštívi naše hlavné mesto.

Ak ste boli tohto roku na gala predstavení Hansa Zimmera v Bratislave, dobre viete, aké úžasné to bolo. Nezabudnuteľný koncert geniálneho filmového skladateľa zanechal mnoho krásnych spomienok, aj keď niektorí návštevníci neboli úplne spokojní s ozvučením. V konečnom dôsledku však šlo o nádherné živé predstavenie s množstvom ikonických skladieb, ktoré tak milujeme, či už ich počúvame priamo pri sledovaní filmov alebo si púšťame pri oddychu či práci. Zimmer je proste ikona, a na ikony takéhoto statusu sa všetci chodíme pozerať veľmi radi. 


Ako hovorí oficiálna správa, najznámejší autor filmovej hudby našej doby pokračuje vo svojej show LIVE ON TOUR aj v roku 2017, kedy po Austrálii a Novom Zélande opäť zavíta aj na Slovensko! V Bratislave na Zimnom štadióne vystúpi naživo s orchestrom a svojou skupinou 2. júna 2017. 

Hans Zimmer sa v júni 2017 vráti na Slovensko zahrať svoje najväčšie hity!

Hans Zimmer: "Počas turné sme si užili veľa skvelej zábavy a to si chceme všetci jednoducho zopakovať!" Znova sa tak dočkáme turné, počas ktorého 26-členný orchester a 20-členný zbor spoločne so skupinou Hansa Zimmera zavíta na Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave. Samozrejme, aj tentoraz so svetelnou šou, ktorú navrhol svetelný mág Marc Brickman. Koncert Live On Tour je rozdelený do dvoch častí: V prvej zaznejú hity z filmovej klasiky ako Gladiator, Leví kráľ, Piráti z Karibiku, v tej druhej netradičné verzie kompozícií z trilógie Temný rytier, či megahitu Počiatok v prevedení so špeciálnymi hosťami rockovej či popovej scény. Vstupenky si budete môcť zakúpiť exkluzívne v sieti Predpredaj.sk od piatka, 25. novembra od 9:00. Sú tu nejakí ľudia, ktorí tento koncert nestihli a radi si to vynahradia?

Domov
Zdieľať
Diskusia