Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. novembra 2016, 7:01
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Otravné a frustrujúce maličkosti z každodenného života zobrazené v trefných animáciách. Koľkokrát ti už hrozilo nervové zrútenie?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nevieš ich takmer vôbec dopredu ovplyvniť.

Členovia kreatívneho štúdia Parallel Studio si počas uplynulého leta povedali, že by mohlo byť zábavné dať dohromady zoznam otravných a frustrujúcich vecí z každodenného života. Človek ich ani nevie priamo ovplyvniť, pretože sa jednoducho stanú a hneď nám zhoršia alebo celkovo pokazia náladu. Keď takýchto situácií nazbierali dostatočné množstvo, zistili, že by sa z nich dali vytvoriť trefné animácie a presne do ich tvorby sa napokon aj pustili. Od lyžičky svojvoľne padajúcej do horúcej polievky až po čerstvý chlieb natretý džemom pristávajúci práve na lekvárovej strane, v nasledujúcom videu zaručene spoznáš každú jednu situáciu, ktorá ťa už toľkokrát priviedla na kraj nervového zrútenia. Ak by ťa video zaujalo, určite si pozri aj ďalšie výtvory Parallel Studia, ktoré nájdeš napríklad aj na tomto odkaze.  

 

Domov
Zdieľať
Diskusia