Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2016, 14:05
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Model Toni Mahfud nielenže dobre vyzerá, ale aj krásne maľuje. To, či ťa zaujme svojím vzhľadom alebo talentom, je na tebe

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Napriek tomu, že vo svete modelingu sa pohybuje už niekoľko rokov a za sebou má množstvo zaujímavých spoluprác, jeho najväčšou vášňou aj naďalej ostáva kreslenie.

Keďže pokochať sa pekným mužom nikdy nie je na škodu, aj dnes sa vám pokúsime spríjemniť deň a vyčariť úsmev na tvári prostredníctvom ďalšieho fešáka v poradí, no už vopred vás upozorňujeme, aby ste v tomto prípade neočakávali len peknú tvár, ale aj príjemné bonusy navyše. 21-ročný Toni Mahfud totiž nielenže dobre vyzerá, ale cudzia mu nie je ani móda a čo je najzaujímavejšie, svoj skutočný talent ukrýva v kreslení. S ceruzkou v ruke mu to naozaj pristane a predstava toho, ako na vás žmúri svojimi hypnotizujúcimi očami, aby vás v čo najvernejšej podobe dostal na papier, môže byť skutočne lákavá. Poďme si teda tohto talentovaného fešáka bližšie predstaviť.

Toni Gabriel Mahfud sa narodil 2. decembra 1994 v Hamburgu, a ak ste si práve teraz povedali, že ako Nemec rozhodne nevyzerá, máte pravdu. Ako prezradil v interview pre nemeckú verziu ELLE, jeho rodičia pochádzajú z Damasku a dokonca aj on sám žil niekoľko rokov v Sýrii. Bolo to ešte v časoch, keď bol dieťa a Sýria bola úplne iná krajina akou je dnes. K umeniu sa dostal už ako štvorročný a na svoje začiatky si spomína nasledovne: „Maľoval som, samozrejme, iné veci ako v súčasnosti a konkrétne to boli animované postavičky. Potom som sa sám seba opýtal, prečo majú všetky tie figúrky tak veľké oči a vyzerajú tak nereálne? No a približne vo svojich dvanástich rokoch som sa rozhodol vdýchnuť svojim maľbám viac života a kresliť realistickejšie než dovtedy.“

Toniho preslávili predovšetkým portréty slávnych osobností, ako Adele, Cara Delevingne, Angelina Jolie, Barbara Palvin, Ariana Grande, či Rihanna a samozrejme Instagram, na ktorom svoje diela zverejnil. „Veľké hviezdy som si vybral preto, pretože som chcel zistiť, či sú naozaj také neprístupné, ako sa o nich hovorí. No a ukázalo sa, že nie sú. Začali ma sledovať napriek tomu, že som bol neznámy a iba preto, pretože sa im páčilo moje umenie.“ povedal Toni, ktorého Rihanna dokonca pozvala na večierok do New Yorku.

O tom, či bol úplne neznámy alebo nie, by sme mohli polemizovať, pretože od svojich štrnástich rokov sa pohybuje vo svete modelingu a vďaka svojej peknej tvári, hypnotizujúcim modrým očiam a výške 185 centimetrov má za sebou spolupráce s Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Lee, G-Star RAW, Givenchy, Gillette, Volkswagen a ďalšími. Zahraničné médiá ho v súčasnosti pri počte takmer 2,5 milióna followerov nazývajú instagramovou hviezdou, no Toni sa takto nevníma a sám seba opisuje predovšetkým ako umelca, umeleckého fotografa a komunikačného dizajnéra a až následne ako modela, cestovateľa a blogera. „Keďže mám viacero možností, nesústredím sa iba na jednu vec, no ak by som sa mal definovať, som umelec. Občas je ťažké vybrať si medzi kreslením, fotením alebo modelingom, no najradšej si sadnem a maľujem. Trvá to šesť až sedem hodín, potom sa najem a pokračujem až do tretej rána. Nasledujúci deň je podobný a pri mojom poslednom diele som potreboval týždeň na to, aby som ho dokončil. Je totiž štyrikrát väčšie ako tie predošlé.“

O niekoľko rokov sa Toni vidí v New Yorku alebo v Los Angeles a možno vás to prekvapí, no jeho snom nie sú celebritné večierky, ale vlastná rodina. „O pár rokov by som chcel mať manželku a dve deti, najradšej chlapca a dievčatko, a chcel by som s nimi veľa cestovať. Chcel by som spoznávať svet so svojou malou rodinkou a venovať sa kresleniu.“ No a po profesionálnej stránke by mu urobila radosť titulka Vogue asi ako každému v modelingovom priemysle.

Domov
Zdieľať
Diskusia