Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2016, 16:47
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Mafiánskeho bossa z Talianska objavili policajti v tajnej miestnosti za jeho šatníkom. Skrýval sa tam pred spravodlivosťou už cez päť rokov

ZAUJÍMAVOSTI MAFIA
Uložiť Uložené

Za šatníkom ho nikto nemal nájsť.

Mafiánski bossovia utekajúci pred spravodlivosťou vedia byť mimoriadne vynaliezaví. Čosi by ti o tom mohol povedať aj 54-ročný Antonio Pelle, ktorého pred pár dňami po viac než piatich rokoch zadržala talianska polícia a nikdy by si neuhádol, kde sa väčšinu času skrýval. Antonio stál niekoľko rokov na čele talianskej organizovanej skupiny Ndrangheta zodpovednej napríklad za pašovanie kokaínu vyprodukovaného v Južnej Amerike do Európy a dokonca sa v roku 2008 dostal aj do väzenia, lenže v roku 2011 ruke spravodlivosti šikovne unikol.

Vo väznici predstieral anorexiu, a tak sa nechal previezť do nemocnice, odkiaľ sa mu podarilo utiecť a od toho momentu žil vo svojom dome v neveľkom mestečku Benestare. Keď sa k nemu teda prišli pozrieť zúfalí policajti túžiaci po veľkom mafiánskom úlovku, ani netušili, že mafiánsky boss bude v dome zároveň s nimi. Skrýval sa v tajnej miestnosti umiestnenej za jeho šatníkom medzi synovou izbou a kúpeľňou. Policajti v miestnosti okrem Antonia našli aj väčšiu hotovosť a základné veci na prežitie, ktoré by človek potreboval v prípade núdze. Nanešťastie, krásne obdobie sa pre mafiána skončilo a talianske úrady si určite dajú väčší pozor na to, aby sa Pelle len tak ľahko nemohol dostať k žiadnej možnosti úniku.

Domov
Zdieľať
Diskusia