Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2016, 10:43
Čas čítania 0:00
johnnybravo

102-ročná starenka si splnila sen. Nechala sa zatknúť a odviezť na zadnom sedadle policajného auta

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nezvyčajné sny sa tiež plnia.

Každý človek nadobudne počas svojho života dlhý zozam želaní, ktoré by si chcel splniť ešte pred smrťou. Jeden by sa rád pozrel niekam na exotický ostrov, ďalší by chcel vyskúšať adrenalínový šport a milá 102-ročná starenka Edie Simms z amerického štátu Missouri túžila po zatknutí. Štedrá starenka dlhé roky vyrábala a rozdávala predmety ako napríklad šály či svetre miestnemu komunitnému centru a keďže jeden z jeho dobrovoľníkov poznal policajta, dohodol sa s ním, že starenku privezie do centra a splní jej pri tom rovno aj celoživotný sen.

Edie zostala prekvapená, keď pred ňou zastalo policajné auto a prekvapenie narástlo po tom, čo policajt súhlasil s tým, že jej dá aj putá a posadí ju na zadné sedadlá, aby si pripadala ako dokonalý zločinec. Starenka šla do komunitného centra vôbec prvýkrát, keďže dovtedy sa z jeho obyvateľmi ešte nestretla napriek dlhým rokom, počas ktorých mu pomáhala. Edie si cestu v policajnom aute užívala natoľko, že držala svoje spútané ruky na úrovni hlavy, aby každý okoloidúci videl, že 102-ročná žena zostala zatknutá. V centre si napokon stihla zahrať partiu binga, rozdala prítomným ďalšie podomácky vyrobené ponožky a spomenula aj, aby ľudia dávali pozor na to, čo sa deje okolo nich, pretože nikdy nevedia, či sa niekedy v pozícii tých menej šťastných neocitnú oni.

Domov
Zdieľať
Diskusia