Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2016, 11:42
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Trojmesačné bábätko sa prvýkrát ostro pozrelo na svojich rodičov a jeho tvár sa roztomilo rozžiarila. Malá Tilly nemohla byť šťastnejšia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Láska na prvý pohľad.

Každý rodič prežíva počas dospievania svojho dieťaťa tie najrôznejšie fázy a emočné výlevy. Inak tomu nebolo ani v prípade rodičov malej Tilly, ktorá sa narodila ako zdravé bábätko, lenže objavila sa u nej porucha zraku a jej detské očká nedokázali vidieť ostro. Nemala preto šancu zaostriť na svojich rodičov, ani sa naplno potešiť z bežných každodenných maličkostí, ktoré vyčaria bábätko úsmev na tvári, čo sa rodičia napokon rozhodli zmeniť. Hneď po tom, čo u Tilly zistili zrakové problémy jej nechali predpísať dioptrické okuliare a to ani netušili, akú obrovskú radosť jej nimi spravia. Malá a stále iba trojmesačná slečna sa novým okuliarom mimoriadne potešila, pretože mala prvýkrát možnosť vidieť tváre rodičov a všetko naokolo ostro a jasne a popritom vyrobila azda najroztomilejší moment, aký kedy rodičia zažijú. Jej tvár sa nežne rozjasnila a našťastie sa im to celé podarilo zachytiť na kameru, takže malá Tilly rozosmieva už tisíce ľudí po svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia