Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2016, 10:34
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Selena Gomez sa stala prvým človekom so 100 miliónmi fanúšikmi na Instagrame. Neuškodila jej ani mesačná neaktivita

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Selena oslavuje ďalší rekord.

Speváčka Selena Gomez si neprechádza práve najlepším životným obdobím. Iba prednedávnom sa vydala na svoju celosvetové turné Revival, ktoré už stihla aj prerušiť kvôli depresii spôsobenej ochorením lupus a aj keď jej fanúšikovia dúfajú, že Selena sa dá čoskoro dohromady a v turné bude pokračovať, zdá sa, že speváčkine sociálne siete fungujú aj bez aktivity. Posledný príspevok na Instagrame síce americká hviezda pridala pred približne mesiacom, ale ani to nezastavilo obetavých fanúšikov, aby sa spojili a v rámci veľkej výzvy speváčku dostali cez magickú hranicu 100 miliónov sledovateľov na Instagrame.

Už pred pár mesiacmi sme o Selene a jej instagramových rekordoch (aj keď vďaka Justinovi) písali, lenže tento je ešte o to dôležitejší, že speváčka pokorila všetkých celebritných konkurentov a 100-miliónovú hranicu prekonala ako vôbec prvá osoba na svete. Mnohí z nás len snívajú čo i len o jednej desatine sledovateľov, ktorými sa Selena môže pochváliť a potom nám ešte aj šplechne do tváre, že jej vôbec netreba nič pridávať a fanúšikovia sa jej aj naďalej vo veľkom hrnú.

@revivaltour

Fotka zveřejněná uživatelem Selena Gomez (@selenagomez),


Domov
Zdieľať
Diskusia