Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2016, 12:01
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Demi Lovato sa odhodlala zaspievať pieseň od Adele. Vo vokálnej skúške obstála

HUDBA ADELE DEMI LOVATO
Uložiť Uložené

Americká speváčka Demi Lovato obľubuje svoju britskú kolegyňu a sympatie jej vyjadrila opäť. I tentoraz to bolo formou coveru jej piesne, konkrétne When We Were Young.

Kto počul aspoň jednu pieseň od britskej speváčky Adele, iste uzná, že jej vokálne zručnosti sú na veľmi vysokej úrovni. Ocenilo ich už mnoho kolegov a kolegýň z hudobného priemyslu a medzi výnimky nepatrí ani Demi Lovato, o ktorej je známe, že je fanúšičkou Adele. Minulý rok odspievala naživo rádiový hit Hello a do rieky coverov vstúpila opäť, tentoraz na svojom koncerte v Clevelande. Tam sa totiž znova odhodlala podstúpiť rovnakú hlasovú skúšku, avšak s tým, že si vybrala iný track z albumu 25.

Voľba padla na When We Were Young, singel, ktorého atmosféru Adele opísala ako vydarenú párty so starými priateľmi a známymi, takými, ktorých si niekedy miloval, aj takými, ktorých si nemiloval. Demi túto baladu sprevádzanú klavírom zaspievala vcelku kvalitne a preukázala, že jej spevácky prejav obstojí i mimo štúdia. Podarené vystúpenie mierne kazí kvalita nahrávky, ale tú snáď odpustíš. Mimochodom, When We Were Young sa zaraďuje, podľa slov Demi, medzi piesne, ktoré má najradšej. 

Domov
Zdieľať
Diskusia