Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2016, 12:00
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Justin Bieber naživo odspieval cover Tupacovej skladby Thugz Mansion. Sprevádzala ho len akustická gitara

HUDBA JUSTIN BIEBER TUPAC SHAKUR
Uložiť Uložené

JB je fanúšikom azda najznámejšieho rapera histórie, no ako mu ide rapovanie, respektíve spievanie jeho piesní?

Nie je žiadnym tajomstvom, že Justin Bieber je fanúšikom hip-hopu a že do tohto žánru už viackrát vkročil. Počas nedávnej návštevy rádia BBC Radio 1 sa rapovým smerom vybral opäť. JB sa odhodlal naživo predviesť cover jednej veľmi populárnej skladby od azda najznámejšieho rapera histórie. Ak si to tipoval na Tupaca, tak si trafil a čo sa songu týka, ide o Thugz Mansion z albumu Better Dayz. Oný track vyšiel vo viacerých podobách, no kanadský spevák si zvolil verziu, na ktorej pôvodne hosťoval Anthony Hamilton. 

Biebsa pri prezentovaní coveru Thugz Mansion sprevádzala len akustická gitara. Je treba uznať, že mladý Kanaďan sa na 2Pacove originálne prevedenie ani zďaleka nechytal, zároveň však musíme doplniť, že ho oceňujeme za to, že takýmto spôsobom vzdáva verejne hold legende hip-hopu ako žánru. Záznam z BBC 1 si prezri nižšie a v prípade, že nevieš, o čom Thugz Mansion je, prezradíme ti to. Je to Tupacova alternatíva k raju, dobre to ozrejmujú riadky: Y'knahmean? Where do niggas go when we die? / Ain't no heaven for a thug nigga / That's why we go to thug mansion / That's the only place where thugs get in free / And you gotta be a G, at thug mansion." 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia