Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2016, 13:36
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ovládanie myšlienok v priamom prenose? Vystúpenie v talentovej súťaži, ktoré nechalo bez slov aj Simona Cowella

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Keď ani Simon nechápe, čo sa deje, viete, že sa niečo naozaj vydarilo.

Ako možno viete, v Spojených štátoch momentálne prebieha ďalší ročník talentovej súťaže. Aj tento rok sa do súťaže prihlásilo množstvo šikovných súťažiacich a momentálne prebieha už štvrťfinále, takže sa pomaly blížime do úplného konca. Obrovským favoritom na celkové prvenstvo je dvojica mentalistov s názvom The Clairvoyants (Thommy Ten a Amélie van Tass), ktorá každým svojím vystúpením nechala nielen divákov, ale aj porotu v úžase.

Túto dvojicu tvoria muž a žena a zatiaľ čo muž stojí pri porote a robí rôzne úkony potrebné pre vystúpenie, jeho partnerka zostáva na pódiu a buď má cez oči pásku, alebo sa jednoducho nepozerá smerom k porotcom. Až do štvrťfinále sa táto dvojica chválila tým, že Amélie  dokáže čítať myšlienky, no tentoraz trošku zmenili štýl a zamerali sa na kontrolovanie myšlienok. To, čo sa udialo, sa naozaj ťažko vysvetľuje, preto si radšej pozrite samotné vystúpenie a zostaňte v nemom úžase rovnako ako aj ja.

Ich predchádzajúce vystúpenie

Domov
Zdieľať
Diskusia