Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2016, 1:45
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ako sa z robotníka stal majster Anglicka. Vardyho autobiografia dostala svoj oficiálny názov aj obal

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Verme, že nás čaká výborné čítanie.

Jednému z najväčších objavov minulej sezóny, Jamiemu Vardymu, sme jednoznačne museli venovať samostatný článok a jeho Leicester sa nakoniec aj senzačne radoval zo zisku Premier League. K tomuto titulu pomohol Vardy svojmu tímu aj tým, že bol najlepším strelcom líšok, a to mu vynieslo miestenku do anglickej reprezentácie na európskom šampionáte.

Jamie Vardy tak za jeden jediný rok stihol niečo neskutočné, získal na svoju stranu milióny fanúšikov a takéto momenty jednoducho treba využiť vo svoj prospech. Ako možno viete, tomuto útočníkovi Leicestru by mal byť venovaný dokonca aj film, ešte predtým tu však budeme mať jeho autobiografiu, na ktorú sa ja osobne veľmi teším. Včera konečne Jamie odhalil aj jej názov - From Nowhere spolu s obalom a už 6. októbra tohto roku sa budeme môcť pustiť do čítania jedného z najkrajších futbalových príbehov.

Anketa:
Prečítate si Vardyho autobiografiu?
Áno
Nie
Áno
50 %
Nie
50 %
Domov
Zdieľať
Diskusia