Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2016, 21:26
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Cestovanie u ľudí zvyšuje chuť na sex, robí ich kreatívnejšími a pomáha im schudnúť. Na čo teda ešte čakáš?

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE PRIESKUM VEREJNEJ MIENKY
Uložiť Uložené

Názory ľudí neklamú!

Cestovanie bezpochyby patrí medzi najlepšie spôsoby, ako sa zbaviť každodenného stresu a stráviť niekoľko dní mimo domova a nekonečného stereotypu, ale tušil si, že obyčajné cestovanie môže výrazne vplývať na to, ako fungujeme? Spoločnosť Expedia si pre viac než 30 miliónov cestovateľov, ktorí sa niekam vybrali za posledný rok, pripravila niekoľko zaujímavých otázok a výsledky prieskumu stoja za povšimnutie. Až 81 percent cestovateľov sa vraj po návrate domov cíti oveľa lepšie, čo samozrejme nie je žiadnym prekvapením. Až jednotlivé špecifické kategórie totiž odhalili, čo všetko sa v živote človeka môže zmeniť po jednej vydarenej dovolenke.

Viac ako milión opýtaných ľudí priznalo, že dovolenka zvýšila ich chuť na sex a zvýšilo sa im dokonca aj sebavedomie, čo môže s erotickými aktivitami úzko súvisieť. Ďalší milión potom odhalil, že cestovanie ich motivovalo na to, aby zhodili niekoľko kíl a nezaostáva ani kreativita, keďže až dva milióny z respondentov na sebe pocítilo zlepšené kreatívne myslenie. Okrem spomenutých vecí sa u ľudí zlepšila schopnosť zrelaxovať, lepšie spali a dokonca sa cítili zdravšie. Ak teda túžiš po väčšej nádielke sexu či kreativity, vieš, kam by mali smerovať tvoje ďalšie kroky.

Cestovanie u ľudí zvyšuje chuť na sex, robí ich kreatívnejšími a pomáha im schudnúť. Na čo teda ešte čakáš?
Zdroj: Caroline Gutman
Domov
Zdieľať
Diskusia