Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2015, 17:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mourinho končí ako tréner Chelsea! Kto ho nahradí?

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nie nečakané, ale zároveň trochu prekvapivé. Kto Josého nahradí?

Nemôžeme tvrdiť, že sa to nedalo čakať, no každý sme asi tak nejak boli v tom, že Abramovich a celé vedenie londýnskeho klubu počká aspoň do zimného prestupového obdobia, respektíve do konca sezóny. S Chelsea to ale vyzerá zle nedobre. Dve kolá pred koncom prvej polovice sezóny je na 16. mieste len bod od zostupu! Nepamätám si, kedy naposledy, a či vôbec sa toto Chelsea stalo, odkedy súťaží v najvyššej anglickej lige. Mou má problémy s kádrom, hráči akoby boli vymenení a zdá sa, že okrem stratenej formy stratili aj časť z rešpektu ku svojmu trénerovi. Ako to je naozaj, vedia len ľudia zo šatne šatne na Stamford Bridge. V každom prípade, Mourinho je týmto dňom oficiálne stiahnutý z pozície prvého trénera FC Chelsea Londýn a bude si musieť hľadať nové pôsobisko.

V rovnakej situácii sú ale aj The Blues, ktorým chýba tréner. Ťažko povedať, či nová krv nabudí mužstvo, horšie to už však určite nebude, aspoň nie z dlhodobého hľadiska, respektíve obhliadnuc na výsledky do konca sezóny. Hovorí sa o tom, že by do Chelsea mohol prísť Ancelotti, ktorý minulý rok odviedol v Reale bravúrnu prácu. Z Nemecka zase prúdia správy, že Guardiola opustí na konci sezóny Bayern... nebudeme ale predbiehať. Možností je veľa a Pepa skôr vidíme ako adepta na pozíciu kouča na lavičke Red Devils, keďže ich génius z Holandska unavuje aj vlastných fanúšikov. Čo myslíte vy? Kto Josého nahradí? Bolo správne vyhodiť ho pred zimným prestupovým obdobím? Ako kompenzáciu za predčasné ukončenie zmluvy inkasuje José odstupné v hodnote 12 miliónov libier. 

Domov
Zdieľať
Diskusia