Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2015, 8:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hordy ľahkých žien a kokaín na kilá majú svoju daň. Charlie Sheen je HIV pozitívny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Známy a obľúbený herec, ktorého si všetci zamilovali ako Charlieho Harpera, sa priznal k tomu, že je HIV pozitívny.

Je to tak, aspoň podľa zahraničných médií, ktoré už dlhšiu dobu tvrdili, že istý hollywoodsky herec je HIV pozitívny. K tomuto obvineniu sa má priznať Charlie Sheen (Čata, Wall Street), ktorého všetci milujeme vďaka seriálu Dva a pol chlapa, kde stvárnil azda najzábavnejšiu sitcomovú postavu všetkých čias. Bol bohatý, aj keď nič nerobil, mal každé dievča, na ktoré sa pozrel, inými slovami, žil si bohémskym životom. Sheen ale postavu veľmi hrať nemusel, sám totiž žil životom, ktorý inšpiroval aj Bilzeriana a zrejme aj mnohých ďalších. Prostitútky, pornohviezdy, striptérky, litre alkoholu a kilá drog, to všetko prešlo Charlieho rukami (okrem iného). Získal milióny fanúšikov a práve z ich straty sa obával, a preto sa nikdy verejne nepriznal. 

K tomu ho ale tlačili médiá a údajne aj blízki. Hovorí sa o tom, že sa pri pohlavnom styku nechránil a vedome tak prenášal chorobu HIV na svoje lásky. Či je to pravda, si netrúfame povedať, od toho je tu bulvár, no my budeme radi, ak sa tento dohad nepotvrdí. Celkom by to Charliemu skazilo imidž. A pár desiatkám žien aj život. Sheen by mal chorobou trpieť už dlhšiu dobu, no opäť sa skloňujú viaceré časové obdobia, a tak nechceme podávať nepravdivé údaje. Jedno je isté, Sheen je HIV pozitívny a pre jeho zdravie to neznamená nič dobré. Čert by to ale vzal, aby si z toho zobral ponaučenie, začal chodiť do kostola a piť polotučné mlieko.

V dnešnom priznaní sme sa okrem iného dozvedeli, že Sheen trpí vírusom už 4 roky, nevie, ako a kedy presne ho dostal a tvrdí, že nikoho nenakazil. Veľa síl, Charlie!

Still winning

Domov
Zdieľať
Diskusia