Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2015, 10:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Príď sa pozrieť na dokument o živote Amy Winehouse, AMY, do Zóny by Refresher

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už 10. augusta budeš mať možnosť vidieť kritikmi kladne hodnotený dokument o Amy Winehouse, a to priamo v Zóne by Refresher.

“Bola veľmi inteligentná. Najinteligentnejší človek, akého som kedy poznala.”

Nový dokumentárny film o zosnulej speváčke Amy Winehouse prináša vnútorný pohľad do života tejto soulovej, R&B a bluesovej ikony. Odhaľuje vzostup a pád Amy, ktorý bol relatívne náhly. Útoky médií do jej súkromia posilnili Amyn búrlivý život, čo viedlo k tvrdým drogám a alkoholu.


Amy Winehouse umrela v júli 2011. Mala 27 rokov, čo ju zaraďuje do legendárneho klubu 27, do ktorého patria okrem iných aj Kurt Cobain, Jim Morrison či Jimi Hendrix. 4 roky po jej smrti budeme svedkami doteraz nevidených záberov, neuverejnených piesní a množstva informácií z jej života, o ktorých existencii sme doteraz nevedeli. Tie nám zaručene poskytnú celistvejší pohľad na jej život a ťažkosti, s ktorými musela dlho bojovať. 

Asif Kapadia pre nás aj vytvoril a „zostrihal“ život Ayrtona Sennu, jedného z najväčších pretekárov Formuly 1, v geniálnom dokumente s názvom Senna. Očakávania sú teda vysoké, rovnako ako prvotné reakcie zo zahraničia.

A vy budete mať možnosť zažiť všetko toto len za 3€. Refresher Zóna totiž pre vás pripravuje premietanie tohto dokumentu v dátume 10. augusta o 19:00. Zóna by Refresher sa nachádza na Námestí SNP 30 v Bratislave. Tam si môžeš aj kúpiť lístok.

Pridaj sa aj na facebook event.

Príď sa pozrieť na dokument o živote Amy Winehouse, AMY, do Zóny by Refresher
Domov
Zdieľať
Diskusia