Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2015, 17:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

10 songov: Čo práve počúva Momo

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Má po albume a teší sa jednému z najkrajších období svojho života. Ako ovplyvnila Momov playlist dcérka?

Len pred pár dňami nás Momo potešil novým videoklipom s názvom Je to aj o tom, súbežne s ktorým oznámil aj informáciu, že ešte v závere roku 2015 sa môžeme tešiť na ďalší, v poradí piaty sólový projekt so zatiaľ neznámym titulom. My sme sa rozhodli, že vám čakanie na album skrátime aspoň formou našej už pomaly pravidelnej rubriky, v ktorej sa interpretov pýtame na ich momentálne desať najobľúbenejších skladieb z playlistu či už doma, v aute alebo v prehrávači. Na Momov výber určite vplýva aj aktuálne obdobie, ktoré je spojené s výchovou malej dcérky a pravdepodobne už aj prvými prípravami na ďalšie sólo. Poďme sa teda spoločne pozrieť na Rivalov výber top 10 songov, ktoré práve počúva.

Spievankovo - Ťuki ťuki ťukalo 

Tento šláger pozná určite každý, kto má doma malé dieťa tak ako ja. Spievankovo nám hrá stále aj v aute, keď niekam s malým pasažierom ideme. Ich tvorba je charakteristická tým, že rodičom po pár opakovaniach začne liezť extrémne na nervy.

 

Meek Mill Feat. Rick Ross - Ice Cream (Freestyle)

Medzi mojich najobľúbenejších interpretov patrí nepochybne aj Meek Mill. Momentálne si idem túto klasiku, kde na spolupráci nájdeme aj Rick Rossa. To, čo dokázali títo dvaja dať do Wu-Tang inštrumentálu ma za každým zničí. Páni!

Michael Jackson - They Don't Care About Us

Ďalšou peckou, ktorá mi pravidelne je*e v aute je určite toto od kráľa popu. Mám tam celé Best Of s výberom toho najlepšieho, takže nebolo ľahké vybrať jednu. Určite je to track, ktorý má silu a dokáže v človeku rezonovať ešte dlho po vypočutí, tak asi preto.

Mary J. Blige - Therapy

Nie je o čom. Mary je pani speváčka a myslím, že práve Therapy sa bude páčiť aj vám. Pre mňa je to doslova terapia pre uši a vlastne si svoj playlist bez podobnej hudby neviem predstaviť. 

French Montana - Poison

Aj tento newyorkský raper a spevák má v sebe niečo, kvôli čomu si to stále rád zapnem. Za spomenutie bez pochyby stojí práve Poison, no svojský štýl sa nesie aj celou jeho tvorbou. 

Kaaris - Or Noir
Tento interpret patrí medzi to najlepšie, čo na francúzskej rapovej scéne momentálne nájdeme. Už len ten jazyk je pre takýto štýl hudby priamo ako stvorený. Práve táto skladba je pilotným singlom k albumu s rovnomenným názvom a dokonca aj druhým pokračovaním. Vrelo odporúčam. 

 

Rihanna, Kanye West & Paul McCartney - FourFiveSeconds

Musím priznať, že ja na tieto komerčné záležitosti veľmi nie som, no podobným rádiovkam sa len tak jednoducho nevyhneš. Už po prvom počutí som si túto kompiláciu veľmi obľúbil a drží ma to doteraz. Paul je veľká legenda a Riri s Kanyem zas mená pre všetky generácie dobré známe. Aj toto je recept na úspech. 

Young Thug - Halftime

Mám rád aj tohto chorého maníka. Najviac si teraz asi idem len pár dni starú novinku Halftime. 

Nicki Minaj - I Lied

V tejto jemnejšej polohe Nicki fakt môžem a ako speváčka má môj obdiv. Konkrétne I Lied si púšťam hlavne cestou v aute. 

Statečná autíčka - Úvodná znelka

Hitom sa u nás doma stal aj tento nekončiaci seriál, teda hlavne jeho úvodná pesnička. Pri malej som zistil, že aj vo mne to dieťa ani náhodou neumrelo, práve naopak. Len dúfam, že sa čoskoro namotáme aj na niečo iné.

Domov
Zdieľať
Diskusia