Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2015, 16:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Samsung opäť útočí na konkurenciu z Applu hneď v dvoch nových reklamách

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Vojna vlajkových lodí pokračuje, tentokrát s myšlienkou "šesť je viac ako šesť".

Aj keď je Samsung jednou z najväčších firiem a patrí medzi obľúbencov u vlastníkov smartfónov, v jednej oblasti by sme predsa len mohli nájsť jedinečnosť, s ktorou by nebolo na mieste chváliť sa. Už pred pár rokmi začal juhokórejský gigant tak trochu nezvyčajný marketing, ktorého sa drží dodnes. Do svojich reklám totiž pravidelne zapája aj telefóny od najväčšieho konkurenta z Applu a na základe porovnávania funkcií sa snažia zákazníka presvedčiť o kúpe svojho produktu.

V týchto dňoch prišiel Samsung hneď s dvomi novými promo videami, v ktorých porovnáva svoj Galaxy S6 Edge so zariadením iPhone 6. V prvej snímke poukazujú autori na prevratnú funkciu bezdrôtového nabíjania smartfónu a taktiež na jednu z najcitlivejších tém, ktorou je fotoaparát so širokouhlým záberom, aký u iPhonov zatiaľ nenájdeme. Druhá reklama zas vyzdvihuje výhody zahnutého displeja u zariadenia od Samsungu a tak trochu nemiestnymi poznámkami opäť útočí na Apple. Je len otázkou času, kedy sa dočkáme ďalších podpichovačiek zo série "šesť je viac ako šesť". Zatiaľ si môžete pozrieť prvé dve videá a utvoriť si vlastný názor.

Bezdrôtové nabíjanie a fotoaparát so širším záberom, kde sa konečne zmestí aj vaša babička.

Zahnutý displej Samsungu, ktorý u iPhonov nenájdeme. Zároveň malá antikampaň na vlastný produkt Galaxy S6?

Domov
Zdieľať
Diskusia