Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2014, 17:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hollywood dostane masívne herecké obsadenie do novej komiksovky na čele s Hardym, Smithom, Carou či Letom

FILMY A SERIÁLY DC DC KOMIKSOVKY TOM HARDY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Suicide Squad od Davida Ayera sa stáva jedným z najzaujímavejších komiksoviek vôbec. Zahrajú si totižto Will Smith, Tom Hardy, Jared Leto či Margot Robbie.

Zo „dňa na deň“ sa z komiksovej akcie Suicide Squad od Warneru a DC stáva jedna z najzaujímavejších udalostí roka 2016. Pre mňa osobne dokonca figuruje na asi rovnakej pozícii, ako Batman v Superman. David Goyer čoby scenárista a Zack Snyder ako režisér mi príliš nevoňajú. Od Man of Steel som proste čakal trošičku iný nádych (snáď ale prekvapia). Na druhej strane tu máme nesmierne talentovaného Davida Ayera, ktorý už dokázal, že s postavami pracovať dokáže na vysokej úrovni. Práve v Suicide Squad na to bude mať dosť príležitostí, keďže sa dočkáme mnohých charakterov z dielne DC. 

Hollywood dostane masívne herecké obsadenie do novej komiksovky na čele s Hardym, Smithom, Carou či Letom


Už dlhšie sa špekulovalo o mnohých známych menách, avšak keď sa vyroja správy, že Jared Leto si zahrá Jokera a pripoja sa aj Tom Hardy a Will Smith, jednoducho sa neberú až tak vážne. Našťastie, tentokrát to bolo inak. Ukázalo sa, že všetko je to pravda. Konkrétne uvidíme v Suicide Squad Willa Smitha čoby Deadshot, Tom Hardy si zahrá Ricka Flagga, zrejme najhejtovanejší herec Hollywoodu, Jai Courtney, sa zhostí roly Boomeranga a Cara Delevingne sa stane čarodejnicou Enchantress. Najlepšie na záver. V tomto prípade však asi najdiskutovanejšie. Uvidíme ďalšiu verziu Jokera, ktorého stvárni Jared Leto (naposledy v Dallas Buyers Club). Ten nám už neraz dokázal, že je veľmi kvalitný herec a bude zaujímavé sledovať, ako sa popasuje s náročným charakterom aj tlakom celého sveta. Nebudeme si klamať. Po dokonalom a neprekonateľnom výkone Hetha Ledgera by si Jokerov make up na tvár nenasadil len tak hocikto. Jeho rovnako šialenú asistentku, Harley Quinn, uvidíme taktiež. Do jej kože sa dostane sladká Margot Robbie (Wolf of the Wall Street).

Hollywood dostane masívne herecké obsadenie do novej komiksovky na čele s Hardym, Smithom, Carou či Letom


ČI uvidíme aj Jesseho Eisenberga čoby Lexa Luthora je otázne, aj keď, podľa najnovších správ je to skôr nepravdepodobné. Maximálne sa dočkáme nejakého camea. Neukáže sa našťastie ani Batman či iní superhrdinovia. Amanda Waller, šéfka tímu, stále nie je obsadená. Najhlasnejšie sa hovorí o Viole Davis, Octavii Spencer či Oprah Winfrey. Režíruje David Ayer, ktorý nám len nedávno v kinách servíroval zábavnú akčnú jazdu Fury. Na konte má aj pecky ako End of Watch či Harsh Times. Ku všetkým svojim filmom si píše aj scenár (o ten obohatil aj Training Day od Antoina Fuqui) a inak tomu nebude ani tentokrát. Z produkcie často padali vyjadrenia, akože sa dočkáme nejaké mixu Dannyho dvanástky s Tuctom špinavcov. Premiéra je plánovaná na 5. augusta 2016 a zrejme to bude prvý Ayerov film neoznačený R-kom, teda nebude prístupný len dospelým, ale aj mladším. Či sa teda dočkáme viac „humoru" na úkor kvality, temnej atmosféry a brutálnosti, nevieme, určite ale nečakajte hektolitre krvi. Na rozdiel od Shazama (Dwayne Johnson) bude Suicide Squad súčasťou budovaného univerza DCCU (DC Cinematic Universe). 

Odporúčané
Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI 24. januára 2024, 9:30

Pokiaľ viem, Joker nebol nikdy súčasťou tímu. Komiksy ale načítané nemám, takže ktovie. Hovorí sa, že Suicide Squad bude mať dobrú karmu. Sú to superzločinci a chladnokrvní vrahovia, no v tomto príbehu môžu tak trochu obrátiť kartu, či už chcene alebo nie. V jednej z najlepších a najčastejšie spomínaných verzií sa hovorí o skupine ľudí, ktorá pracuje pre vládu a plní pre ňu extrémne nebezpečné misie, čím sa im kráti trest. Tak nejak to pravdepodobne bude aj vo filme. Je možné, že Joker bude jediný vyložený antagonista. Nechajme sa prekvapiť.

Hollywood dostane masívne herecké obsadenie do novej komiksovky na čele s Hardym, Smithom, Carou či Letom


Na záver nám už len zostáva si členov tímu predstaviť. Deadshot je z tímu pravdepodobne najznámejší. Krvavý ostreľovač v podaní Willa Smitha bude určite zaujímavý. Nebojte sa, dokáže zabíjať aj bez pušky. Amanda Waller, je, ako som už spomínal, vodca tímu. Boomerang aka Captain Boomerang je problémový člen. Veľký záporák Flasha, tuším si zahral už aj v seriáli. Enchantress je mocná kúzelníčka - vrahyňa. Má rozdvojenú osobnosť. Príbeh Harley Quinn väčšina z vás pozná. Bývalá ošetrovateľka v Arkhamskom ústave sa snažila študovať Jokera a jeho správanie ako i myslenie. Neskôr sa z neho ale zbláznila a stala sa jeho partnerkou. Nakoniec, samotného Jokera azda netreba predstavovať. Tak, čo myslíte, čaká nás niečo vskutku kvalitné? 


Ďalšie informácie vás budú čakať už tradične na Filmkulte, kde vás denno-denne zásobujeme novinkami zo sveta filmov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia