Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2013 o 12:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Začína nová sezóna NHL 2013/14

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Už o 2 týždne začína nová sezóna NHL 2013/2014. Nový ročník so sebou prináša veľa zmien, noviniek a prekvapení.

Po minuloročných problémoch sa môžu všetci hokejoví priaznivci tešiť, že nová sezóna NHL sa začne bez problémov a načas. Už dnes v noci sme mohli sledovať prvé prípravné zápasy, no oficiálny štart základnej časti je naplánovaný na 1.októbra 2013.

Sezóna 2013/14 so sebou prinesie veľa zmien. Jednou zo základných je zníženie počtu divízií zo šiestich na štyri. Každý tím odohrá 50 alebo 54 zápasov vo svojej konferencii a dva zápasy proti každému tímu mimo nej. Tento systém zaistí, že diváci uvidia vo svojej domácej aréne každý tím aspoň raz za sezónu.

Začína nová sezóna NHL 2013/14


Ďalšou novinkou je, že v tejto sezóne neuvidíme zápas hviezd, a to kvôli ZOH, kedy bude aj oficiálne NHL od 9. do 25. februára prerušená. Tešiť sa však môžeme na tradičný Winter Classic zápas. Bude sa konať v Michigane a postavia sa v ňom proti sebe odvekí rivali Toronto Maple Leaves a Detroit Red Wings. Okrem tohto stretnutia je počas sezóny naplánovaných ešte ďalších 5 zápasov pod holým nebom.

V nasledujúcom ročníku sa v NHL predstaví aj 12 Slovákov. Spoločne im držme palce a dúfajme, že sa im opäť podarí vytvoriť zastávku pre Stanley Cup aj na Slovensku.

 Na záver si nenechajte si ujsť aj zostrih toho najkrajšieho, čo sa v NHL za posledných pár rokov zrodilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia